PON - PET: 07 - 20 | SUB: 07 - 15 (+387 51) 309 222info@deamedica.ba
20 godina
brige o pacijentima
#1 Specijalistički centar
u Republici Srpskoj
25.000+
zadovoljnih korisnika

Novo: Najnovija magnetna rezonanca u ZU Deamedica – pregledi na uputnicu

Sa velikim zadovoljstvom obavještavamo naše pacijente da je Zdravstvena ustanova Deamedica od sada bogatija za najsavremeniji uređaj za magnetnu rezonancu. Radi se o 1.5 Tesla skeneru renomiranog proizvođača Siemens, čiji kvalitet garantuje vrhunske dijagnostičke rezultate. Ovaj napredni sistem omogućava detaljne i precizne snimke, što je od izuzetne važnosti za tačnu dijagnostiku i planiranje terapije.

Šta je magnetna rezonanca?

Magnetna rezonanca je neinvazivna dijagnostička metoda koja koristi snažno magnetno polje i radio talase za stvaranje detaljnih slika unutrašnjih organa i tkiva. Najčešće se koristi za pregled mozga, kičme, zglobova, abdomena i zdjelice, ali može biti od velike pomoći i u otkrivanju brojnih drugih zdravstvenih stanja. Prednost ove metode je u tome što ne koristi ionizujuće zračenje, čime se smanjuje rizik za pacijenta.

Ko tumači nalaze?

Nalaze će tumačiti eminentni radiolozi sa Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske, što dodatno osigurava visok nivo stručnosti i pouzdanosti u dijagnostici. Sa ovim novitetom, pacijentima smo učinili dostupnom bržu i precizniju dijagnostiku, što može biti ključno za pravovremeno liječenje i bolje zdravstvene ishode.

Pregledi na uputnicu

Najvažnija vijest za naše pacijente je da smo za uslugu pregleda magnetnom rezonancom ostvarili saradnju sa FZO, te da će se nalazi moći uraditi na uputnicu. Na taj način želimo da omogućimo što širem krugu ljudi pristup ovom naprednom dijagnostičkom alatu, te doprinesemo poboljšanju zdravstvene zaštite u našoj zajednici. Pozivamo vas da zakažete svoj termin uz pomoć kontakt forme ispod ovog teksta i uvjerite se u kvalitet i prednosti naše nove usluge.

Zakažite termin za magnetnu rezonancu:

    ZAKAŽITE PREGLED PUTEM TELEFONA

    +387 51 215 204; +387 51 241 222; +387 51 309 222; +387 51 309 224

    Related Posts