PON - PET: 07 - 20 | SUB: 07 - 15 (+387 51) 309 222info@deamedica.ba
20 godina
brige o pacijentima
#1 Specijalistički centar
u Republici Srpskoj
25.000+
zadovoljnih korisnika

Urološka ambulanta

Urologija je medicinska specijalnost koja se bavi dijagnostikom i liječenjem bolesti urinarnog sistema kod muškaraca i žena, kao i bolesti muškog reproduktivnog sistema.

Naša urološka ambulanta okuplja tim najboljih urologa sa dugogodišnjim iskustvom, koji pruža sveobuhvatnu dijagnostiku, liječenje i prevenciju uroloških stanja.

Urološka ambulanta Banja Luka ZU Deamedica

Urološka ambulanta

Urološka ambulanta Banja Luka ZU Deamedica

Urologija je medicinska specijalnost koja se bavi dijagnostikom i liječenjem bolesti urinarnog sistema kod muškaraca i žena, kao i bolesti muškog reproduktivnog sistema. Naša urološka ambulanta okuplja tim najboljih urologa sa dugogodišnjim iskustvom, koji pruža sveobuhvatnu dijagnostiku, liječenje i prevenciju uroloških stanja.

Kada i zašto treba posjetiti urologa?

Posjeta urologu je preporučljiva u sljedećim situacijama:

  • Problemi s mokrenjem:Ako imate često ili bolno mokrenje, osjećaj nepotpunog pražnjenja mjehura ili inkontinenciju, važno je potražiti stručnu pomoć urologa.
  • Bol u donjem dijelu stomaka ili leđa: Neprekidna ili ponavljajuća bol u donjem dijelu stomaka ili leđa može biti povezana sa urološkim stanjima koja treba istražiti.
  • Promjene u mokraći: Ako primijetite promjene u boji, mirisu ili količini mokraće, posjeta urologu može pomoći u dijagnostikovanju i liječenju potencijalnih problema.
  • Prisutnost krvi u urinu: Ako primijetite krv u urinu, to je znak koji zahtijeva hitnu procjenu urologa radi isključivanja ozbiljnijih stanja.
  • Infekcije urinarnog trakta: Ponavljajuće infekcije urinarnog trakta mogu biti znak, ali i uzrok ozbiljnijih problema i trebaju se adekvatno dijagnostikovati i liječiti.
  • Kamenci u bubrezima ili mokraćnom mjehuru: Urolozi su stručnjaci za dijagnozu i liječenje kamena u urinarnom sistemu koji mogu uzrokovati bol i druge simptome.
  • Problemi s muškim reproduktivnim zdravljem:Ako imate probleme s erekcijom, plodnosti ili drugim pitanjima vezanim uz muško reproduktivno zdravlje, urolog Vam može pružiti stručnu pomoć i liječenje.

Takođe, važno je redovno obavljati preventivne preglede, pogotovo ako imate istoriju uroloških bolesti ili genetske predispozicije za njihovo ispoljavanje.

Kako izgleda pregled urologa?

Pregled urologa je siguran, detaljan i prilagođen Vašim potrebama.

Urolog će pažljivo slušati Vaše simptome i istoriju bolesti, te provesti neophodne preglede.

To može uključivati ultrazvuk bubrega i mokraćnog mjehura koji mogućuje detaljan prikaz bubrega, mokraćnog mjehura i drugih dijelova urinarnog trakta, urinarnu analizu, biopsiju ili druge specijalizovane pretrage.

Pregled urologa ZU Deamedica

Urolozi u ZU Deamedica Banja Luka

U urološkoj ambulanti Zdravstvene ustanove Deamedica ordiniraju urolozi prof. dr Snježana Milićević i dr Nebojša Grbić.

Zakazivanje termina

Naš stručan tim urologa je zadužen da Vam pruži vrhunsku uslugu, preciznu dijagnostiku i adekvatno liječenje. Za zakazivanje pregleda nas kontaktirajte putem ovog linka, Facebook-a, Instagram-a, email adrese info@deamedica.ba, ili brojeva telefona: 051 309 222, 051 309 224, 051 215 204, 051 241 200.