PON - PET: 07 - 20 | SUB: 07 - 15 (+387 51) 309 222info@deamedica.ba
20 godina
brige o pacijentima
#1 Specijalistički centar
u Republici Srpskoj
25.000+
zadovoljnih korisnika

Učestvovali smo na teniskom turniru Srpska Open 2023

Srpska Open

April 2023 je bio uzbudljiv mjesec za cijeli tim ZU Deamedica – iza nas je sjajna saradnja sa organizatorima teniskog spektakla Srpska Open 2023 koji se u našoj Banjoj Luci održao od 16. do 23. aprila.

Nakon 20 godina uspješnog održavanja Challenger-a, Banja Luka je u aprilu bila domaćin i jednog ATP turnira iz serije 250. Ovaj turnir se nakon dvije uzastopne godine održavanja u Beogradu, ove godine preselio u naš grad.

Banja Luka je imala tu čast da, pored prvog reketa svijeta Novaka Đokovića, ugosti i brojna druga imena iz svijeta tenisa, kao što su Dušan Lajović, Andrej Rubljev, Miomir Kecmanović, Laslo Đere, Borna Ćorić, Stanislas Vavrinka, Filip Krajinović, i drugi.

Čestitamo Dušanu Lajoviću na zasluženoj pobjedi, a organizatorima na turniru čijoj je uspješnosti svjedočilo preko 70.000 ljubitelja tenisa koji su tokom trajanja turnira uživali u mečevima i sjajnim dodatnim sadržajima u navijačkom selu.

Bilo nam je zadovoljstvo da ponesemo titulu zvaničnog medicinskog partnera i sponzora ovakvog spektakla, te što su baš naše prostorije bile na raspolaganju sjajnim svjetskim teniserima koji su učestvovali na turniru.

Sljedeće fotografije prenose mali dio atmosfere sa turnira:

Related Posts