O nama

Kako smo počeli?


Deamedica je osnovana 2001. godine kao jedna od prvih privatnih zdravstvenih ustanova u Bosni i Hercegovini. Tokom vremena, prepoznavali smo i pratili potrebe stanovništva za kvalitetnim zdravstvenim uslugama. Od samog osnivanja pa sve do danas, Deamedica je bila ustanova gdje pacijenti na jednom mjestu mogu potražiti sve zdravstvene usluge na vrhunskom nivou. Opredjeljeni smo za kvalitet medicinskih usluga bez kompromisa, svakodnevno podižući nivo zdravstvene zaštite naših pacijenata.

Deamedica danas


Naše usluge možete potražiti na dvije lokacije u Banjaluci. Prva se nalazi u ulici Pave Radana 57, a druga u ulici Vuka Karadžića 6. Na skoro 3.000 kvadratnih metara smještene su ordinacije sa najsavremenijom dijagnostičkom opremom, laboratorije i ostali sadržaji, koji nivoom usluga i tehničkom opremljenošću stoje uz rame sa najpoznatijim zdravstvenim centrima u regionu.

Zašto Deamedica?

Punu saradnju ostvarujemo sa Fondom zdravstvenog osiguranja Republike Srpske. Time smo omogućili svim pacijentima koji imaju ovaj vid zaštite da svoja prava iz ove oblasti mogu ostvarivati i u našoj ustanovi. Stalni porast broja pacijenata i zaposlenih medicinskih stručnjaka rezultat su kontinuiranog ulaganja u ljudske i tehničke potecijale.

Naš sistem rada omogućava izuzetno brze i efikasne administrativne procedure, čime našem osoblju omogućavamo da pacijentima posvete maksimalnu pažnju. Sve preglede, intervencije i posjete bilo koje vrste planiramo do detalja, zbog čega nema dugih čekanja. Takve činjenice naši pacijenti često ističu.

Želite li da zakažete pregled ili konsultaciju?